• STEVEN RIVER

Tom “Venom” Hardy 原來係BREMONT鐵粉!


今日睇嘅係BREMONT新錶:U-2/51 JET。本來呢隻錶係以專為軍方精銳縱隊而開發的U-2系列為設計主軸,不過更具話題性係即將在10月上映的《Venom》男星Tom Hardy, 為了配合一身黑色緊身衣而將BREMONT這款「黑勢力」DLC精鋼腕錶帶到電影世界!其實Tom Hardy一直都係BREMONT鐵粉,仲要係真金白銀幫襯個隻,今次亦係BREMONT繼《皇家特工》後再次登上大銀幕。

直徑43毫米DLC精鋼錶殻,專利Roto-click雙向轉動內錶圈/時間指示,日期/經瑞士官方天文台認證自動上鍊機芯,動儲38小時/防水100米

錶側兩個旋鈕,二時位置的旋鈕控制調校雙向內錶圈,四時位置是調整指針及日期的錶冠。

#BREMONT

© 2015 木石文化版權所有 轉載必究 Copyright @ WoodStone Co., Ltd.